رنگ ها و نظر روانشناسان در مورد آنها

رنگ ها و نظر محققان و روانشناسان در مورد آنها

رنگ یک پل ارتباطی خیلی قدرت مند است و می تواند تاثیرات بر روی نوع رفتار و اخلاق بگذارد و تاثیر رنگ‌ها از نظر روانشناسی خیلی توانمند است.آیا تا به حال با خود فکر کرده اید که چرا که در منوی رستوران‌ها اکثرا از رنگ‌های نارنجی و یا قرمز استفاده می‌شود؟ یا  وقتی در اتاقی با دیوارهای آبی روبه رومی‌شوید، احساس آرامش می‌کنید؟پس با کولای همراه باشید تا به اسودگی برای سوال های خود جواب قانع کننده ای بدهیم.

معنای رنگ ها از نظر روان شناسی

در روان شناسی مدرن رنگ ها میزان شخصیت شما را نشان میدهند، چون هر یک هر کدام از رنگ ها تاثیرات به خصوصی روی افراد میگذارند و نشان دهنده وضع روحی جسمی فرد است . رنگ ها به سه دسته رنگ های گرم، سرد و خنثی تقسیم بندی شده اند.

رنگ ها

رنگ ها

نظر های روان شناسان در مورد رنگ های سرد

رنگ های سبز، بنفش و آبی، رنگ های سرد اند. این رنگ ها به طور کل باعث بروز حس آرامش و به همان میزان نیز باعث ایجاد احساس غم و ناراحتی در فرد می شود.

رنگ سبز

از از تاثیرات و ویژگی های رنگ سبز آرامش بخشی آن است. به همین علت در بیمارستان ها خیلی زیاد استفاده می شود و یکی ار کاربردی ترین رنگ ها درطراحی دکوراسیون های مدرن است.

فردی که زیاد از رنگ سبز استفاده می کند بسیار مثبت اندیش  با اراده است این فرد  کنجکاو و باهوش اند.تحمل زیادی در برابر مشکلات دارند.اما نباید بیش از حد از این رنگ اسفاده کنید چون باعث بروز حس بی حالی و سستی می شود.

رنگ آبی

رنگ آبی  نماد صلح،اعتماد و منطق است.رنگ ابی کاربرد فراوانی در دکوراسیون اتاق خواب بر عهده دارد. فردی که از رنگ ابی زیاد استفاده میکند به صداقت و راستگویی و وفاداری خیلی اهمیت می دهد. اما نباید در استفاده از این رنگ زیاده روی کرد چون باعث نومیدی در فرد می شود.